Kontingenter – Strømm IL – sesongen 2022/2023

ALDER

TRENINGER PR UKE

PRIS (pr år/sesong)

TYPE KONTINGENT

6 – 7 år

1

1000,-

Aktivitetskontingent

8 – 16 år

1

1300,-

Aktivitetskontingent

8 – 16 år

2

1900,-

Aktivitetskontingent

8 – 16 år

3

2200,-

Aktivitetskontingent

Senior (over 16 år)

1

1500,-

Aktivitetskontingent

Senior (over 16 år)

2

2000,-

Aktivitetskontingent

Alle

 

300,-

Klubbkontingent

Klubbkontingent

Alle som spiller, trener eller har verv i Strømm IL må betale klubbkontingent på 300,- pr år for å være medlem i klubben. Forfall er medio februar og medlemskapet gjelder for et kalenderår av gangen. Nye medlemmer faktureres ved innmelding. Du kan gjerne være medlem selv om du ikke er aktiv.

Aktivitetskontingent

Alle aktive spillere må i tillegg til klubbmedlemskap betale treningsavgift/aktivitetskontingent. Prisen er differensiert etter alder og hvor mange treninger man vanligvis har pr uke, se tabellen over.   

Aktivitetskontingenten gjelder hele sesongen, men deles opp og faktureres i to like deler med forfall høst og vår. Man må betale for hele sesongen man har tenkt å delta på, men dersom noen spillere begynner eller slutter midt i sesongen finner vi en løsning.

Betaling

Strømm IL benytter primært Idrettsforbundets betalingsløsning via «Min Idrett» for innbetaling av kontingenter. Du får varsel pr e-post når noe er fakturert. Trenger du hjelp til denne løsningen, ta kontakt. Dersom noen sliter litt med å få gjort opp, ta kontakt med en person i klubben du stoler på, eller direkte til kasserer eller leder – vi finner løsninger. Man kan blant annet søke solidaritetsfondet, se info om dette her: https://stromm.no/omoss/

 

Lisens/forsikring

Alle aktive medlemmer under 13 år, er dekket av Norges Idrettsforbunds barneidrettsforsikring via klubben og trenger ingen lisens.

Fra og med det året man fyller 13 år, er derimot hver enkelt spiller/dommer lisenspliktig. Betalt lisens gjelder som skadeforsikring både for trening og kamp. Strømm IL krever at lisens er betalt for å delta i aktivitet i regi av klubben. Lisensen administreres og betales likevel til Norges Håndballforbund, det sendes varsel på e-post ved fornyelse. Hvis noe er uklart omkring lisens, ta kontakt!

For spillere som er lisenspliktige, finnes det også en støtteordning via Norges Håndballforbund for å få dekket lisensen. Søknadsfrist 1.oktober 2022, ta kontakt med klubben snarest dersom aktuelt.

 

Mer om lisens: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/praktisk-info/lisens-og-forsikring/

 

Innmelding og endring i medlemskap

Ta kontakt med oppmann/foreldrekontakt på det respektive lag for innmelding og endringer, eventuelt skriv en henvendelse og send til stromm@rsn.handball.no .